Bénodet

Benodet, parel van Cornwall

Bénodet is de millennium-Brittannië. Een heldere Groot-Brittannië, gekleed in haar mooie kleren, zingen, dansen tradities van vrolijke tinten

Het is ook een uitzonderlijk erfgoed gevormd door de mannen en de zee. Postcard landschappen die de horizon van Cornwall omhelzen. Oude onbewogen stenen die het verhaal in de taal van hun tijd en verre legendes vertellen.

Bénodet kust :

Bénodet is een hymne leven in de oceaan. Op de rivier. Dit traditionele maritieme grenzen van de kunst van het leven. Als een kostbaar erfgoed dat generaties van zeelieden met elkaar verbindt. Laat u wiegen door die passie.

Wake zeebaars in en ontdek luxe voorzieningen als de jachthaven en thalassotherapie. Geniet van de zandstranden, de beschutte baai, deze prachtige uitstapjes naar Glénan paradijs voor zeilers. Volg de rustige Odet golf. Het leidt u naar de basis: geluk.

Bénodet kant entertainment:

In Bénodet, entertainment is koning! Zeilen, kajakken, golf, tennis, paardrijden, wandelen, sporten ... van alle leeftijden hebben binnenplaats vreugde. Zwemmen in de zee en de natuur, te ontsnappen en ontspanning, Bénodet geschikt voor alle smaken ontdekking. Dit sport- palet voegt Bénodet een cultureel tintje met zijn bioscoop, bibliotheek, talrijke concerten en evenementen.
bronnen: Site officiel de la ville