Sein en Ouessant

Reizen naar SEIN : Het is een eiland uit de wereld, uit de tijd. Het eiland Sein is een unieke plek, geïsoleerd in zijn matrix riffen en zeenevel dampen, die ooit werd overspoeld door de oceaan. Man klampt zich als een zeeslak sinds de prehistorie, als zijnde beschermd tegen de wereld door de wreedheid van zijn omgeving.

Gelegen aan de ingang van het Kanaal en must voor de zeeroutes, het eiland Sein werd geacht wendt zich tot de vernielers en zijn redders.

De aanpak van het eiland Sein zijn vol riffen en wrakken, en koplampen van het eiland Sein en Ar Men begeleiden hun schepen geruststellend balken.

In tegenstelling tot de grootse natuur, werd menselijke aanwezigheid bekend om zijn vrijgevigheid en solidariteit. (...) Onder andere bezienswaardigheden, we zullen er weer een aantal vrouwen het dragen van "jibilinenn" black hat rouw tijdens de laatste cholera-epidemie in 1886 aangenomen te steken.

Merk op dat het eiland Sein is vrijgesteld van onroerendgoedbelasting, weinig compensatie voor de hardheid van het eiland leven.

Het spreekwoord zegt: "Wie ziet Sein ziet zijn einde." Ga zonder angst, zul je authenticiteit.

OUESSANT : De ontdekking van het eiland kan grote gebieden van de vegetatie rijke en gevarieerde kleuren te observeren.

De gaspeldoorn en heide nu de boventoon sinds 1950 na de daling van de landbouwactiviteit. De verschillende standpunten, van Lampaul Tip van Pern: Nividic observatie van de vuurtoren. Westkant van het eiland, het strekt zich uit in de oceaan door rotsen en riffen, waarop alleen de golven scheren. Het eiland van Keller in 1976, de Olympische Bravery, olie 278 000 ton liep aan de grond in de buurt van Bay Yusin geconfronteerd met Keller.

De 1.100 ton stookolie in tanks vervuilen het eiland kustlijn. De Keller Island is een privé-eiland.

Cadoran: uitzicht op de baai en het eiland Beninou Keller. Binnen deze sector rekent op geluk en toeval dat kan worden waargenomen grijze zeehonden. De kolonie grijze zeehonden Molene en Ouessant is het meest zuidelijke en één in Frankrijk.

Penn ar Roc'h: Bekijk de doorgang van Fromveur. Toegang tot de weg Ty-maïs, bochtig en schilderachtig, met uitzicht op de baai van Lampaul en de vuurtoren van de merrie..

Porz Coret: met uitzicht op de baai van Lampaul ( "de klauw"), en op de rots Youc'h Korz.