Een week in Concarneau

Een week Concarneau activiteiten te doen! U besteedt een week op onze camping? Hier zijn enkele ideeën voor activiteiten en uitstapjes voor een ontspannen en warm. Welkom bij camping White Sands!

Voor de eenvoud in het schema een aantal bezoeken, we dachten dat je aankomt op een zaterdag. Voel je vrij om Concarneau concater het Bureau van Toerisme voor informatie over excursies en culturele activiteiten.

Zaterdag: installatie op locatie of in uw huur. Ontdekking van kamperen en zwemmen in het verwarmde zwembad. 'S avonds ontspannen op de camping: waarom niet een pizza terras bewonderen van de zonsondergang?

Zondag: markt Fouesnant. luie middag en zandkastelen op het strand ligt op 150 m van de camping. stad rijden naaste familie of georganiseerd door de toeristische gids en proeverij ijs.

Maandag: Concarneau fietsliefhebbers: gesloten markt stad, haven ... terwijl de kinderen in de workshops worden aangeboden door de camping (tot 's middags) blijven. Wandelingetjes: wandelen "The Dorlett-Kérandon" (6,5 km) heeft haar beginnen direct achter de camping, het is ook te voet.

Dinsdag: bezoek Marinarium of het Museum van Visserij. Picnic at Pointe Trévignon. 'S avonds pannenkoeken camping.

Woensdag: Output kajak voor de dag: een bezoek aan de baai van St. John en St. Lawrence, lunch in Port La Forêt, zwemmen op het strand Vier sardines. karaoke avond op de camping.

Donderdag: bezoek van Quimper of ontdekking dag Glénan. Avond mosselen en friet op de camping.

Vrijdag: de markt Concarneau en een bezoek aan een lokaal bedrijf (inblikken: Gonidec of Courtin, of een brouwerij: Britt of Tri Matelod). Picknicken aan de Pointe du Raz. 'S avonds ontspannen bij het zwembad tot middernacht.