Het strand

Het strand van wit zand in Concarneau ligt op 150 m van de camping Ze is mooi, het strand van witte stranden van Concarneau in het zuiden van de Finistère !

In het hart van de baai van Concarneau is beschut tegen de wind en stromingen. Het witte zandstrand is de perfecte plek om te genieten van het strand en de activiteiten op het water, vooral met kinderen. Geniet van uw verblijf in om u kennismaken met de geneugten van de watersport (windsurfen, dinghy zeilen, kajakken, ...).

Binnen de sport donderdag de hele familie (kinderen, jongeren en volwassenen) kunnen genieten van een uitgebreid sportprogramma! De ochtenden (10:00-12:00) Voor kinderen van 5 tot 10 jaar: met introducties van strandsporten. Drie sporten opvoeders ontslagen STAPS of octrooihouders staat regeren klein.

Tieners slagen ze van 14 uur tot 17 uur en volwassenen (vakantiegangers en Concarneau) van 17 uur tot 21 uur: beachvolleybal, bal strandzand voetbal en spectaculaire animaties zoals scooters racen, beach rugby toernooien en badminton van het programma.